Uitgelicht

 • Vacature: Accountmanager m/v

  Wie zijn wij?

  Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf genaamd NL Greenlabel, gespecialiseerd in integrale gebiedsontwikkeling waarbij duurzaamheid meetbaar wordt gemaakt met duurzaamheidspaspoorten. Naast het paspoort voor gebieden hebben we paspoorten voor producten en materialen ontwikkeld. Onder de 170 partners zijn producenten, kwekers, professionals, NGO’s en kennispartners. NL Greenlabel adviseert en begeleidt groene projecten en helpt deze naar een hoger duurzaamheidsniveau. Daarnaast zorgen we voor innovaties in de groene sector en zijn er drie Green Deals waarin intensief met diverse ministeries wordt samengewerkt. NL Greenlabel is een initiatief van Nico Wissing en Lodewijk Hoekstra die beiden worden gezien als vernieuwers en pioniers in de groene sector.

  Wat bieden wij?

  Een leuke, inspirerende en uitdagende functie in een enthousiast en deskundig team van 8 personen. We zijn een groeiend bedrijf waar volop ruimte is voor inbreng en zelfontwikkeling. Marktconforme primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, salaris in overleg. Fulltime dienstverband is wenselijk, maar een flexibele invulling qua uren is zeker bespreekbaar of dat je je als zzp’er verhuurt aan NL Greenlabel.

  Wat ga je doen?

  Enerzijds ben je een accountmanager die werk genereert voor NL Greenlabel door relaties op te bouwen en duurzame diensten te verkopen bij diverse B2B (markt) partijen, zoals gemeenten, projectontwikkelaars, ingenieursbureaus etc. Anderzijds ben je inhoudelijk verantwoordelijk voor de projecten en ben je een procesmanager. Je zet de hoofdlijnen uit, je brengt het werk onder bij de flexibele schil rondom NL Greenlabel, je beoordeelt de gemaakte werken en je zorgt voor tijdige levering van het werk richting de opdrachtgever.

  Wie ben jij?

  Je bent op zoek naar een uitdagende en inspirerende baan en wilt net als wij en onze partners de wereld groener en duurzamer maken. Je beschikt over een gezond commercieel inzicht, bent leergierig, nieuwsgierig en weet mensen aan je te binden. Je bent bekend met het groene werkveld (se√mi)overheid, hebt gewerkt met projectontwikkelaars en hebt werkervaring als gebiedsontwikkelaar. Je bent daadkrachtig, resultaatgericht en beschikt over een hands-on mentaliteit. Je kunt goed organiseren, luisteren, adviseren, bent representatief en sociaal vaardig. Je past goed in een jong, dynamisch team n het spreekt je aan om samen met ons te bouwen aan een wereld waarbij de mens en de natuur in harmonie met elkaar zijn.

  Je hebt minimaal een hbo-diploma op zak van bijvoorbeeld Van Hall Larenstein, CAH Vilentum, WUR in de richting tuin- en landschapsarchitectuur, ecologie, UU richting stedelijke ontwikkeling of aanverwante opleiding. Je beschikt over aantoonbare projectmanagementervaring. Daarnaast heb je ervaring met Microsoft Office, Autocad en Adobe, ben je de Engelse taal goed machtig, in het bezit van rijbewijs B en een eigen auto.

  Voor meer informatie kun je contact opnemen met Prisca van der Wal 06-13807818 (directeur). Stuur je motivatie en CV vóór 1 oktober 2017 naar p.vanderwal@nlgreenlabel.nl.

  VACATURE DOWNLOADEN