Uitgelicht

 • Koers Handel BV nieuwe partner NL Greenlabel

  Op 9 juli 2018 werd het samenwerkingscontract tussen Koers Beheer BV en NL Greenlabel ondertekend op de productielocatie van Koers, de Grietmanswijk in Bovensmilde. Aanwezig waren Nico Wissing en Klaas Koers, mede-eigenaren van respectievelijk NL Greenlabel en Koers.

  Goed en groen ondernemerschap

  Voordat het tekenmoment plaatsvond ontving Nico het jubileumboek over het 100- jarig bestaan van het bedrijf. Nico was onder de indruk: “Naast goed ondernemerschap, is het ondernemerschap van Koers altijd groen geweest”. Om dit kracht bij te zetten, heeft het bedrijf zich aangesloten bij de bijna tweehonderd partners van NL Greenlabel.

  Meaningful profit

  Koers en NL Greenlabel hechten veel waarde aan een mooie wereld achterlaten voor de volgende generatie. Geld is belangrijk, maar staat niet centraal. Wat centraal staat is fair zijn en handelen. Ook te omschrijven als een meaningful profit: het verdienen van een eerlijke boterham. “Uiteindelijk ontstaat geluk niet door geld alleen,” sluit Wissing het tekenmoment af. Met die woorden begint het partnerschap tussen NL Greenlabel en Koers.

  Meer info over Koers via www.kks.nl